FAQ

storlek hals

Vanliga frågor och svar – För mer information, se TreRingars köpvillkor.

 

Hur lång är leveranstiden?

Beräknad leveranstid är ca en vecka efter registrerad betalning. För beställningsvaror gäller leveranstid ca två veckor. Vid mycket brådskande leverans - maila eller ring! Vi gör allt vi kan för att tillgodose dina önskemål om leverans.

 

Ingår frakt och moms i priset?

Ja, 25 % moms ingår i priset och vi tillämpar fraktfritt på order inom Sverige

 

 Vad händer om varan är trasig/defekt vid leveranstillfället?

Meddela oss inom sju arbetsdagar ditt beställningsnummer via order@treringar.se, samt orsak till retur. Du returnerar varorna i samma förpackning som de levererades i tillsammans med vår retursedel. Givetvis står vi för returkostnader och skickar snarast möjligt en ny vara utan extra kostnader.

 

Vid ångrat köp, hur går jag tillväga?

Du returnerar varorna i samma förpackning och skick som de levererades i.  Vid ångerköp står kunden för frakten. Kontakta oss via order@treringar.se    Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. fffö för vidare information. Enligt ångerrättslagen har du alltid rätt till 14 dagars öppet köp vid distanshandel.

 

När får jag min återbetalning?

När man skickat en retur till oss så görs den ekonomiska korrigeringen utifrån vilket betalsätt man valt på sin order från början. Om du valt att betala med betalkort direkt på sidan vid beställningstillfället så kommer en återbetalning att ske till samma kort inom 20 bankdagar efter att vi mottagit och registrerat returen hos oss. Om du valt betalsätt faktura, kommer de returnerade varorna att nollas på fakturan så fort vi fått in din retur. (Vid retur på en order mot faktura betalar man alltså bara in det man behåller samt för avgifterna på ordern.

Hur beställer jag olika längder?

Maila ert beställningsnummer till order@treringar.se samt det mått ni önskar, som finns angivna på produkten. Då gäller bytesrätt som vanligt. Önskar ni ett eget val av mått eller önskemål av utseende på smycke  mailar ni info@treringar.se. Vi bemöter dig via mail för bekräftelse. Egna val av t.ex mått eller specialdesignade smycken går ej att returnera, men vi försöker göra det yttersta för att bemöta era önskemål.