Köpvillkor

 

Här finner du information om sådant som kan vara bra att veta och som hjälper dig att vara trygg i dina köp hos oss, till exempel våra köpevillkor, leveranssätt, ångerrätt samt garantier.

 

Allmänt

 

För att handla hos oss måste du vara 18 år. Genom att skicka din beställning samtycker du till att ditt namn och personuppgifter registreras i vår kunddatabas. TreRingar/ Pahlfer Inredning AB, org.nr.556922-6896, förmedlar aldrig dina personuppgifter vidare. När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. I bekräftelsen finner du alla uppgifter om de beställda produkterna, priser, fakturerings- och leveransadress. Är något fel i beställningen bör du omedelbart kontakta oss via e-mail till info@treringar.se eller ring 08-684 20 200.

 

Förändringar och tillägg i köpvillkoren

 

TreRingar förbehåller sig rätten att när som helst göra ändringar i köpvillkoren. Om några ändringar görs i köpvillkoren kommer TreRingar tillgängliggöra ett nytt exemplar av dessa villkor på http://www.treringar.se.

 

TreRingar förbehåller sig rätten att, närsomhelst, vidta förändringar och åtgärder, omedelbart och utan föregående information, på grund av lagstiftning eller föreskrifter från myndigheter.

 

 

Produkter

TreRingars produkter är handgjorda och därmed inte identiskt lika. 

 

Priser

 

Alla priser är angivna i svenska kronor inklusive 25 % moms. Ditt kvitto eller faktura bifogas tillsammans med din leverans eller skickas till dig via e-mail. Vi reserverar oss för eventuella fel i artikelinformationen och förbereder oss rätten till prisändringar utan föregående avisering. Självklart kontaktar vi dig om du har fått fel pris på din orderbekräftelse och du har full rätt att annullera din beställning.

 

Betalningsalternativ

 

KORT

 

Din onlinebetalning är säkrad genom att TreRingar/ Pahlfer Inredning AB använder betalningstjänster från Handelsbanken och deras samarbetspartner DIBS. DIBS system uppfyller samtliga säkerhetskrav från banker och kortorganisationer. DIBS är certifierade enligt internationella kortutgivares nya skärpta säkerhetskrav (PCI). All kommunikation mellan butiken och din bank sköts av DIBS. TreRingar/Pahlfer AB har därmed aldrig tillgång till kortinformationen och kan därför inte registrera eller lagra dina kortuppgifter.

 

Vi accepterar följande bank- och kreditkort: Visa och MasterCard

 

SAFESALE

 

Safesale är en kvalitetsmärkning för säkra betalningar med Handelsbanken. Har du ytterligare frågor kring säkerheten eller betalningssätt är du välkommen att kontakta Handelsbanken Finans AB på tel.nr 08-34 35 50.

FAKTURA

 

Genom vårt samarbete med Handelsbanken Finans kan vi erbjuda privatpersoner att handla mot faktura. En fakturaavgift om 29 kr tillkommer. Betalningsvillkor är 14 dagar. Vid försenad eller utebliven betalning utgår påminnelseavgift om f.n. 60 kr samt dröjsmålsränta med 24 % per år.

 

Grundkraven för att få betala mot faktura är följande:

 

Du har fyllt 18 år

Du har en stadigvarande inkomst av tjänst

Du har minst 120 00 kr i årsinkomst

Du har inga betalningsanmärkningar

 

DELBETALNING

 

Genom vårt samarbete med Handelsbanken Finans kan du delbetala vid köp över 1000 kr. Du väljer själv det köputrymme som passar ditt totala inköpsbelopp bäst upp till 80 000 kr. Ditt köputrymme läggs upp på ett konto hos Handelsbanken Finans.

I kassan väljer du betalningsalternativet delbetalning och hur många månader du vill dela upp betalningen på. När du sedan bekräftar ditt köp och din ansökan om delbetalning, gör Handelsbanken Finans en sedvanlig kreditprövning. Du får besked direkt om din ansökan har godkänts, därefter slutför du köpet. Du kan när som helst välja att slutbetala utan extra kostnad.

Har du en gång delbetalat en vara hos Handelsbanken Finans kan du använda dig av samma konto och behöver inte genomgå en ny kreditprövning. Är ditt köputrymme för litet ansöker du enkelt om en höjning – du får svar direkt.

 

 

Alternativ för delbetala
Exempel på kampanjevillkor.

 

Betalningsalternativ

Kampanj-
avgift

Adm. avgift
per mån

Årsränta

Effektivränta
vid köp på
10 000 kr

Totalt belopp att
betala vid köp
på 10 000 kr

Inköpsmånad + 30 dagar

0 kr

29 kr

0%

2,02%

10 029 kr

3 månader

95 kr

29 kr

0%

12,93%

10 153 kr

6 månader

295 kr

29 kr

0%

18,90%

10 440 kr

12 månader

295 kr

29 kr

0%

12,77%

10 614 kr

24 månader

295 kr

29 kr

8,95%

19,67%

11 908 kr

36 månader

295 kr

29 kr

8,95%

18,37%

12 750 kr

595 kr/månad

295 kr

29 kr

8,95%

20,37%

11 685 kr

 


Övriga villkor: Inköpsmånaden är betalningsfri. Eventuell kampanjavgift delas upp på antalet betalningar.

Grundkraven för att ansöka om delbetalning är följande:

 

  • Du har fyllt 18 år
  • Du har en stadigvarande inkomst av tjänst
  • Du har minst 120 000 kr i årsinkomst
  • Du har inga betalningsanmärkningar

 


Ett kort på köpet
Dessutom kan du - helt utan kostnad - få ett kort kopplat till din beviljade kredit. Kortet heter Multicard och har MasterCard-koppling. Med kortet kan du betala och ta ut kontanter i hela världen. Du får bonus på alla köp och varje månad får du fina erbjudanden och förmåner. Kortet har ingen årsavgift.


 

Ångerrätt / Reklamation /Returnera vara

 

Ångerrätt 14 dagar
Vi följer de lagar och föreskrifter som finns på området vid distans- och hemförsäljning, den så kallade distans- och hemförsäljningslagen. Det innebär att du har rätt att inom 14 dagar från det att du erhållit varan ångra ditt köp, du ska alltså meddela oss detta inom 14 dagar och själv bekosta returen av varorna i oskadat och oanvänt skick. Du står för transportrisken. När vi erhållit de returnerade varorna och konstaterat att den inte är skadad återbetalar vi inom 20 dagar motsvarande belopp till dig. Obs! Vid köp av en vara som ska tillverkas eller väsentligt ändras efter konsumentens särskilda önskemål eller som annars fått en tydlig personlig prägling gäller ej ångerrätt.

Skicka din retur till:

Pahlfer Inredning AB/ TreRingar.
Hemmesta Dalväg 52
139 30 Värmdö

Har du frågor angående din retur är du välkommen att kontakta vår kundtjänst
via info@treringar.se

Reklamation
Om varan mot förmodan skulle vara trasig eller defekt vid leveranstillfället, kontakta då oss inom 7 arbetsdagar, via order@treringar.se. Ange ert beställningsnummer samt orsak. Naturligtvis har du ett års garanti på de produkter du köper hos oss. Vid godkända reklamationer eller felexpedierad vara, står vi för returfrakten och skickar snarast möjligt en ny vara utan extra kostnader. För betalda returer sänder vi er en retursedel som används vid returfrakten. Returnera varorna i samma förpackning som de levererades i.
TreRingar följer konsumentköplagen vid reklamationer och vid ev. tvist har vi som policy att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer

 

Skicka din reklamation till:
Pahlfer Inredning AB/ TreRingar.
Hemmesta Dalväg 52
139 30 Värmdö

 


Har du ytterligare frågor tveka inte att kontakta oss via   info@treringar.se
 eller på tel.nr 08-684 20 200

 

 

Leveransvillkor / Fraktkostnad

 

Fraktkostnader.
TreRingar erbjuder fri frakt inom Sverige!

 

Leveranssätt.
Dina varor levereras med Posten eller annan transportör. Inga dolda avgifter tillkommer.

 

Delleverans.
Är en eller flera varor restnoterade på din beställning meddelas du i förväg och kan själv välja hur du vill gå till väga.

 

 

Sekretess


Kundens användarnamn och lösenord är hemlig information. Kunden är ensam ansvarig för att användarnamn och lösenord förvaras och används på ett betryggande sätt så att uppgifterna behålls konfidentiella och obehörig ej kan få tillgång till uppgifterna.  

Kunden försäkrar att den information som han eller hon lämnar till TreRingar är korrekt och aktuell. Kunden ansvarar vidare för att vid behov uppdatera denna information.

Kunden måste omedelbart anmäla till TreRingar via e-post till info@treringar.se om det kan misstänkas att obehörig känner till Kundens inloggningsuppgifter. Kunden är skyldig att omedelbart ändra sitt lösenord om det kommer bort eller om Kunden får reda på att någon annan känner till dennes inloggningsuppgifter. Kunden är ansvarig för varje obehörigt användande som orsakats av obehörigs agerande i händelse av missbruk.

Du kan enkelt ändra din kundprofil eller lösenord på hemsidan. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja och tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Enligt PLU (personuppgiftslagen) har du rätt att få den information som vi har registrerat på dig och om du anser den vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller borttagning ur vårt register. Kontakta i så fall vår kundservice info@treringar.se. Vi försäkrar även att vi inte kommer att sälja eller överlåta personuppgifter.