Om

 

TRERINGAR  startades år 2012 i Stockholm av två bröder med ett starkt intresse för mode och givetvis smycken. TRERINGAR står för karaktär, nyskapande och unicitet.

Hela familjen Pahlfèr är nu en del av TRERINGAR, där kärnan även utgörs av  många års kunskap av design och inredning. Vi är stolta över att nu kunna erbjuda smycken av högkvalitativt material från Frankrike, i mässing och rostfritt stål.

Materialet produceras av ett företag som Alexander Foin grundade 1862 i Paris, och som de sedan dess specialiserat sig på. Även Paco Rabanne upptäckte och gjorde det känt genom de "haute couture" modeller han skapade. Den speciella svetstekniken, där varje ring är individuellt helsvetsad gör materialet mycket hållbart och står emot deformation. Smyckena är handgjorda och moderiktiga, och kan kombineras på otaliga sätt. Då smyckena är gjorda förhand är de inte identiskt lika. Genom att erbjuda mycket stilrena och flexibla produkter suddar vi ut stereotypen kring smycken för kvinnor och män. En del skapas även endast i mycket små kollektioner, vilket gör dem mycket sällsynta. Då vi designar smycken själva, har vi möjlighet att utforma smycket för just dig.